Next level business scan - Logic4

Is uw webshop of ERP/CRM systeem aan een grondige vernieuwing toe, maar weet u niet precies waar te beginnen? Of kunnen handelingen wel wat efficiënter verlopen in uw bedrijf, maar is het lastig om de vinger op de zere plek te leggen? Voor deze en meer vraagstukken rondom ICT en processen binnen bedrijven is er de Next Level Business Scan van Logic4; een professionele audit door onze specialisten waarmee u op korte termijn een concreet plan van aanpak krijgt. Wij helpen u om uw business naar een hoger niveau te brengen!

Vraagstukken rondom ICT en bedrijfssoftware

Misschien heeft u al een afgebakende vraag liggen waarop u antwoord wilt krijgen. Of zijn er een aantal losstaande pijnpunten die u graag wil aanpakken, maar is de rode draad nog niet duidelijk. In beide gevallen bieden onze specialisten u graag de helpende hand.

Herkent u zich in één van deze situaties?

  1. Het bedrijf is flink gegroeid, maar de automatisering is daar nog niet op ingericht.
  2. We willen opschalen, maar weten niet of we qua interne processen al klaar zijn voor een volgende stap.
  3. De administratie kost zoveel tijd dat er te weinig aandacht is voor technologische ontwikkelingen.
  4. Onze verouderde software is echt aan vernieuwing toe, maar we weten niet waar we moeten beginnen.
  5. De webshop sluit niet aan op onze wensen en dit houdt een professionaliseringsslag tegen.
  6. We willen graag weten waar onze kansen liggen en hoe software ons daarbij kan ondersteunen.

In 6 stappen een complete bedrijfsscan

Next Level Business Scan van Logic4

Wat levert de Next Level Business Scan u op?

De Next Level Business Scan van Logic4 is de perfecte middenweg tussen een oppervlakkige quickscan en een langdurige formele audit. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in bedrijfsprocessen en IT, maar hebben ook kennis van wat er op de werkvloer speelt.

Al binnen 2 weken na de intake geven we u een onafhankelijk inzicht in de relevante processen en informatiestromen van uw organisatie. U weet waar u op moet letten bij het kiezen van een softwarepakket, hoe u het meeste haalt uit de implementatie en hoe u alle schakels in de organisatie probleemloos laat samenwerken.

Bent u toe aan de volgende stap? Vraag dan direct meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave aan.

De Next Level Business Scan is een adviserende dienst van Logic4 en staat los van de ERP, CRM en e-commerce software die wij bieden. Wat de uitkomst van het adviesrapport ook is, u bent niet verplicht om andere diensten of producten van Logic4 af te nemen.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Zoek door onze site
Demo aanvragen