Multichannel Conference 2017 | Logic4 business software & e-commerce

Multichannel Conference 2017Op woensdag 19 en donderdag 20 april 2017 vindt de Multichannel Conference plaats. Logic4 is aanwezig bij dit kennisevenement voor professionals in marketing, e-commerce en klantcontact. Bezoek onze presentatie om alles te leren over de customer journey door B2B & B2C en hoor onze tips uit de praktijk!

Presentatie: Commerce with a smile – een klantreis door B2B en B2C

Woensdag 19 april    13:15-14:00 uur
Donderdag 20 april   10:45-11:30 uur
Sprekers: Hein Smit (Chief Commercial Officer) en Jorgos Thravalos (Business Developer)
In plaats van onderscheid te maken tussen business-to-business en business-to-consumer, wordt er steeds vaker gesproken over human-to-human. De ondernemer van overdag is immers de consument van ’s avonds. In deze sessie gaan we dieper in op hoe de customer journey verloopt bij Logic4 én bij onze klanten. Hoe zorgen we ervoor dat ieder onderdeel van de reis een persoonlijke touch krijgt? Welke bedrijven geven het goede voorbeeld om hetzelfde voor elkaar te krijgen bij hún klanten? En natuurlijk: wat kun je zelf doen om steeds weer de verwachtingen te overtreffen? Het zijn de details die uiteindelijk de cirkel rondmaken en zorgen voor die big smile!

Over de Multichannel Conference 2017

De Multichannel Conference 2017 staat in het teken van een volledig gepersonaliseerde, consistente customer journey over alle kanalen. Hoe goed kent u uw klant nu eigenlijk? De belangrijkste uitdaging anno 2017 ligt in hoe u een persoonlijke relatie met uw klant opbouwt én behoudt. Voelt hij zich langere tijd vertrouwd met uw bedrijf, dan kan hij als ‘ambassadeur’ heel waardevol zijn. De wensen en behoeftes van uw klant kunt u alleen leren kennen door hem in zijn volledige customer journey te vinden op alle touchpoints die hij gebruikt. Offline, online en mobiel; de kanalen worden continu door elkaar gebruikt, maar de klant verwacht via elk kanaal dezelfde ervaring met uw onderneming.
Multichannel Conference 2017

Data & Openingstijden

Woensdag 19 & donderdag 20 april 2017
9:30 – 18:00 uur

Locatie

DeFabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht

Meld u gratis aan

Meer informatie over het programma is te vinden op multichannelconference.nl. Toegang tot de Multichannel Conference is gratis, maar aanmelding vooraf is wel nodig. Wilt u zeker zijn van een plekje bij onze presentatie? Meld u dan direct aan via onderstaande button. Graag tot ziens op 19 of 20 april!

Gratis aanmelden voor Multichannel Conference

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Zoek door onze site
Demo aanvragen