MKB-voucher digitalisering | €10.000,- voor organisaties in Overijssel

Op maandag 9 mei heropent de provincie Overijssel de MKB-voucher digitalisering voor mkb-ondernemingen en culturele en maatschappelijke organisaties met een vestiging in Overijssel. De MKB-voucher digitalisering bestaat uit een subsidie van maximaal €10.000,- en is bedoeld voor organisaties die versneld stappen in digitalisering en digitale veiligheid willen zetten.

MKB-voucher digitalisering

Met de MKB-voucher digitalisering wil de provincie Overijssel ondernemers aanmoedigen om te investering in digitalisering. Denk bijvoorbeeld aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Als ondernemer heb je te maken met allerlei processen. Denk bijvoorbeeld aan artikelbeheer, orderbeheer, voorraadbeheer, logistieke processen en administratie. Digitalisering van deze processen zorgt voor meer efficiëntie, meer omzet en draagt bij aan de groei van jouw bedrijf.

Subsidieregeling sluit op vrijdag 13 mei 2022

De subsidieregeling opent op maandag 9 mei 2022. Aanvragen kunnen tot uiterlijk vrijdag 13 mei 2022 17.00 uur worden ingediend. Bij je aanvraag moet je een digitaliseringplan voegen. Kijk op de website van provincie Overijssel waaraan dit plan moet voldoen. Het is belangrijk dat je jouw digitaliseringplan goed onderbouwt op het vlak van digitalisering en digitale veiligheid. Ook moet je je aanvraag zo snel mogelijk indienen. Dan maak je meer kans op de subsidie.

Hulp nodig bij jouw digitaliseringsplan?

Onderdeel van de aanvraag subsidie MKB-voucher digitalisering zijn o.a. een digitaliseringsplan, een planning voor 2 jaar en de totale kosten en financiering van de digitaliseringsactiviteiten. Ook heb je offertes en prijsopgaven van derden nodig. Heb jij een handelsonderneming en overweeg je de subsidie aan te vragen? Informeer dan zeker naar de mogelijkheden die de Logic4 alles-in-één webshop en bedrijfssoftware jou kan bieden. Met Logic4 digitaliseer je al jouw bedrijfsprocessen in één compleet software systeem. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte
Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Ontvang maximaal €10.000,- om versneld stappen in de digitalisering van jouw bedrijf te zetten. Op maandag 9 mei a.s. opent de Provincie Overijssel de MKB-voucher digitalisering. Heb jij al een digitaliseringsplan opgesteld? Informeer bij Logic4 naar de mogelijkheden om jouw handelsbedrijf te digitaliseren en ontvang een vrijblijvende prijsopgave.

Zoek door onze site
Demo aanvragen