Succesvolle Logic 4 relatiedag 2022

Creating success together

Vanuit onze purpose “creating success together” organiseerden we op 5 oktober een inspirerende dag met interessante presentaties en leuke gesprekken voor onze klanten en partners. Het event vond plaats bij de Mariënhof in Amersfoort, een oud stadsklooster met een rijke historie en al vele jaren een bekend stadsbeeld van Amersfoort. Met haar perfecte ligging en prachtige ruimtes is Mariënhof Amersfoort een top evenementen locatie.

Ontwikkelingen, roadmap en nieuwe features

De dag werd geopend door CEO Daniel Ruff. In een korte presentatie vertelde hij over de algemene ontwikkelingen bij Logic4, zijn visie op het veranderende softwarelandschap en de rol van Logic4 daarin. Product owner Remko Sieben vervolgde de presentatie met o.a. een inkijkje in de roadmap; waar staat Logic4 en welke doorontwikkelingen en nieuwe features zijn te verwachten in de komende maanden.

Bekijk de aftermovie >

Uitwisselen van ervaringen, nieuwe ideeën en inspiratie

Na de heerlijke lunch was er een klein opgezette beurs met medewerking van o.a. EffectConnect, MultiSafePay, Team Nijhuis, Pay., Optiply en Copernicus. Hier konden klanten kennis maken met deze partijen en bekijken wat ze eventueel voor hun bedrijf kunnen betekenen. Uiteraard was er ook volop gelegenheid om met andere Logic4 gebruikers te spreken. Een uitgelezen kans om onderling ervaringen met elkaar uit te wisselen en nieuwe ideeën en inspiratie op te doen. Tijdens de beurs werden in aparte ruimtes presentaties verzorgd door EffectConnect, MultiSafepay, Optiply en Team Nijhuis. Bezoekers konden zelf bepalen welke sessies ze bezochten.

Enthousiaste Martin van Kranenburg

Lezing Martin van Kranenburg

De dag werd afgesloten met een enthousiaste Mar­tin van Kra­nen­burg. Bekend van o.a. de Webwinkel Vakdagen en Emerce ​​​​Digital Marketing live. ​​​​​​Iedere keer weer weet Martin te boeien en te inspireren met ogenschijnlijk simpele aanpassingen, waarmee je morgen de conversie van jouw webshop verhoogt.

Nieuwsgierig naar de volledige presentaties? Of wil je in contact gebracht worden met één van onze partners. Stuur even een mail naar marketing@logic4.nl met dit verzoek.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Zoek door onze site
Demo aanvragen