Inspirerende Logic 4 relatiedag 2023

Inspirerende Logic4 Relatiedag 2023

LOGIC4 RELATIEDAG 2023
Terugblik op een mooi event
LOGIC4 RELATIEDAG 2023
Raimond Oude Egbrink
Raimond Oude Egbrink
5 okt 2023

Creating success together

Vanuit onze purpose “creating success together” organiseerden we op woensdag 4 oktober een inspirerende dag met interessante presentaties en leuke gesprekken voor onze klanten en partners. Het event vond plaats bij de Mariënhof in Amersfoort, een oud stadsklooster met een rijke historie en al vele jaren een bekend stadsbeeld van Amersfoort. Met haar perfecte ligging en prachtige ruimtes is Mariënhof Amersfoort een top evenementen locatie.

Ontwikkelingen, digitale veiligheid en cyberrisico’s

De dag werd geopend door CEO Daniel Ruff. In een korte presentatie vertelde hij over de algemene ontwikkelingen bij Logic4 en gaf hij een doorkijk naar de nabije toekomst. CTO Chris van Dam gaf vervolgens een presentatie over digitale veiligheid en cyberrisico’s. Inmiddels niet meer slechts een onderwerp voor de IT afdelingen van bedrijven, maar een gezamenlijke verantwoordelijkheid van mens en techniek. Welke ontwikkelingen ziet Logic4 en welke maatregelen kun jij als bedrijf nemen.

Bekijk de aftermovie >

Uitwisselen van ervaringen, nieuwe ideeën en inspiratie

Na de heerlijke lunch was er een klein opgezette beurs met medewerking van o.a. o.a. EffectConnect, Dtch. Digitals, Pay., Optiply, Returnless, Little Rocket en Copernicus. Hier konden klanten kennis maken met deze partijen en bekijken wat ze eventueel voor hun bedrijf kunnen betekenen. Uiteraard was er ook volop gelegenheid om met andere Logic4 gebruikers te spreken. Een uitgelezen kans om onderling ervaringen met elkaar uit te wisselen en nieuwe ideeën en inspiratie op te doen.

Tijdens de beurs werden presentaties verzorgd door Returnless, Little Rocket en Dtch. Digitals. De slides uit de presentatie kun je bekijken via de links hieronder.

Ondernemen met impact: de verandering ben je zelf!

Arko van Brakel

De dag werd afgesloten met een lezing door Arko van Brakel. Hij nam de bezoekers mee in de wereld van wendbaarheid, zelforganisatie, innovatie en het belang van persoonlijk leiderschap. Volgens hem bieden ze oplossingen in een tijd waarin we het klimaat willen redden nu het nog kan, de vergrijzing toeslaat en we tegelijkertijd steeds meer digitale processen op ons af zien komen. Hoe zorgen we dat onze bedrijven en organisaties hier ook klaar voor zijn? Het antwoord is inspirerend en logisch: slimmer samenwerken. Dat begint met een cultuur waarin vertrouwen, diversiteit en veiligheid centraal staan.

Nieuwsgierig naar de volledige presentaties? Of wil je in contact gebracht worden met één van onze partners. Stuur even een mail naar marketing@logic4.nl met dit verzoek.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Zoek door onze site
Demo aanvragen