Bezoek Logic4 op WWV 2020 | Ontvang gratis ticket

De Webwinkel Vakdagen zijn de jaarlijkse beursdagen voor professionals die zich bezighouden met e-commerce. De beurs vindt in 2020 voor de 14e keer plaats. Bezoek de stand van Logic4 op WWV 2020 en ontdek hoe je jouw webshop en backoffice een vliegende voorsprong geeft!

Over WWV 2020

Met meer dan 270 exposanten en 200 interessante sessies om te bezoeken vind je op de WWV 2020 alle ingrediënten voor succesvolle e-commerce. Van strategie tot user experience en van payment tot online marketing. Met welk thema jij in 2020 ook bezig gaat, op de WWV doe je alle benodigde inspiratie op. Niet voor niets is het al jaren de grootste e-commerce beurs van de Benelux!Gratis aanmelden voor webwinkel vakdagen 2020

Wanneer: 29 & 30 januari 2020
Hoe laat: 10:00 – 17:00 uur
Waar: Jaarbeurs Utrecht, Hal 7 & 8
Logic4 staat op: Stand 308
Voor wie: Webshop beheerders, marketeers, ICT’ers en directeuren die meer willen halen uit hun online handel

Naar de beurswebsite >

Sessie: Complete rebranding bij Verf.nl

In de sessie op donderdag 30 januari om 14:45 uur neemt Rogier Goed je mee achter de schermen bij Verf.nl. Als managing partner stond hij aan het roer van de rebranding en replatforming van Budgetverf naar Verf.nl. Ze gooiden álles om: nieuwe naam, nieuwe huisstijl, nieuwe webshop en nieuwe software. Een enorm traject waarbij het bedrijf van binnen en buiten onderhanden werd genomen. Rogier vertelt open over zijn ervaringen en sluit af met concrete tips voor ondernemers en webshopeigenaren die voor dezelfde uitdaging staan.

Meer over de sessie >

5 redenen om de Logic4 stand te bezoeken

Ons beursteam staat voor je klaar! Dit is waarom je zeker bij Logic4 moet langskomen:

  1. Om ons webshop platform met geïntegreerde backoffice te bekijken
  2. Om te leren welke voordelen alles-in-één heeft t.o.v. koppelen
  3. Om te spieken welke bedrijven in jouw branche al met Logic4 werken
  4. Om kennis te maken met ons enthousiaste team
  5. Om te voelen hoe het is om vleugels te hebben in de Motion VR Flight simulator

Gratis aanmelden voor WWV 2020

Wordt het hoog tijd voor een (nieuwe) webshop of online klantportaal? Of gebruik je al Logic4 software en wil je gewoon even bijpraten? Dan moet je tijdens de WWV 2020 zeker even bij ons komen kijken. Zien we je daar?

Ontvang gratis ticket >
Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Maak een afspraak op de beursvloer

Ga je WWV 2020 bezoeken? En wil je één van onze consultants spreken over jouw webshop en ERP systeem? Laat het ons weten, zodat we ruim de tijd kunnen nemen voor al jouw vragen!

Zoek door onze site
Demo aanvragen