Logic4 op ICT & Logistiek 2021

Logic4 op ICT & Logistiek 2021

ICT & Logistiek 2021
Netwerk- en kennisevent voor logistiek- en IT-professionals.
ICT & Logistiek 2021
Raimond Oude Egbrink
Raimond Oude Egbrink
12 nov 2021

ICT & Logistiek is de jaarlijkse beurs voor logistiek- en IT-professionals die werken in de supply chain en zoeken naar oplossingen en diensten om slimmer en efficiënter te werken. En laat dat nou net twee belangrijke voordelen van onze alles-in-één webshop en bedrijfssoftware zijn!

Ruim 4.000 professionals bezochten de beurs en velen brachten een bezoek aan de onze stand. Wij waren één van de 130 exposanten. De collega’s Jorgos Thravalos, Gert-Jan Ensink en Daniel Ruff verzorgden talrijke demonstraties van de software, wat leidde tot diverse vervolgafspraken.

Niet op de beurs geweest, maar wel belangstelling voor een persoonlijke demo? Vraag ‘m aan via Demo aanvragen – Logic4.

“Het mooie van ICT & Logistiek is dat ik veel mensen met een concrete uitdaging spreek. Vaak start zo’n gesprek dan over bijvoorbeeld artikelbeheer, een B2B-webshop of ordermanagement. En telkens zie ik ze enthousiast reageren op onze alles-in-één software en alle voordelen die dat biedt.”Jorgos Thravalos, Business Developer Logic4

Resilient Logistics: agility and connectivity

Het thema van dit jaar was ‘Resilient Logistics: agility and connectivity’. Dit sluit natuurlijk aan bij de actuele situatie. We zien veel bedrijven die zich extra inspannen om robuust genoeg te zijn om impactvolle gebeurtenissen als een pandemie op te vangen. ‘Agility and connectivity’ gaat uit van veerkracht om klaar te zijn voor de toekomst. Kortgeleden schreven al we al over het belang van webshop en ERP software die met je meegroeit. De Logic4 software is schaalbaar. Het betekent dat je je capaciteit, processen en structuren snel kunt aanpassen aan veranderende marktomstandigheden.

In 2022 ICT & Logistiek gelijktijdig met Logistica

Volgend jaar is ICT & Logistiek weer gelijktijdig met Logistica. Wederom in de Jaarbeurs Utrecht. Noteer 8 t/m 10 november 2022 alvast in je agenda.

 

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

ICT & Logistiek niet bezocht? wel belangstelling voor een persoonlijke demo?

ICT & Logistiek 2021 niet kunnen bezoeken? Of was het te druk bij onze stand? Maar wil je toch graag meer weten over onze oplossingen en diensten om slimmer en efficiënter te werken. Plan een gratis demo in. Dan praten we je helemaal bij.

Zoek door onze site
Demo aanvragen