Logic4 is nu Thuiswinkel.org business partner | Logic4

Logic4 is Thuiswinkel.org business partnerAls business partner van Thuiswinkel.org behoort Logic4 tot de beste webshop-leveranciers van nu. In deze belangenvereniging komt de top in e-commerce bij elkaar. “Dit certificaat is voor ons een blijk van waardering voor de continue hoge kwaliteit en innovatie die we leveren. Samen helpen we e-commerce te excelleren!”

Logic4 versterkt positie in e-commerce door Thuiswinkel Waarborg

De business partners van Thuiswinkel.org zijn dé bedrijven die samen werken aan een sterke en gezonde e-commerce branche. “Thuiswinkel.org staat voor kwaliteit, net als wij”, aldus Logic4 directeur Danny Nijland. “We zijn erg trots dat de Thuiswinkel Waarborg dit ook ziet en dat we onze positie in de e-commerce wereld zo verder kunnen versterken. Zeker in aanloop naar de Webwinkel Vakdagen 2017, waar Logic4 prominent aanwezig zal zijn.”

Over Thuiswinkel Waarborg

Thuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet, uitgegeven door belangenvereniging Thuiswinkel.org. Momenteel zijn er meer dan 2.200 webwinkels aangesloten. Consumenten en zakelijke klanten mogen erop rekenen dat webwinkels met het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk betrouwbare webshops zijn die eerlijk handelen. Ze voldoen aan 35 belangrijke criteria op het gebied van wetgeving, veiligheid, financiële stabiliteit en de gedragsregels van Thuiswinkel.org. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund en alle leden worden jaarlijks gecertificeerd.

Ontdek onze Webshop software as a service

Logic4 introduceert met Shop iets unieks in de e-commerce markt: Webshop as a Service (WaaS). U huurt voor een vast maandelijks bedrag de meest uitgebreide responsive webshop van dit moment en wij customizen deze geheel naar uw wensen. Zo loopt u altijd voorop qua techniek en functionaliteit zonder beperkingen in ontwerp.

responsive webshop software

Shop is het perfecte e-commerce platform voor zowel B2C als B2B. Het heeft namelijk alle voordelen in zich die zowel consumenten als zakelijke klanten verwachten; intuïtief bestelgemak, personalisatie, snelheid en upselling. Bij Logic4 geloven we in een toekomst waarin fysieke en online winkels dichter bij elkaar komen. Vanuit die gedachte is Shop perfect inzetbaar voor omni-channel situaties.

Meer over onze webshop software
Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Zoek door onze site
Demo aanvragen