Logic4 is E-Commerce Partner van het Jaar! - Logic4

Op maandagavond 18 april werden de jaarlijkse awards uitgereikt door Quantore, met 500 leden de grootste branchevereniging voor de kantoorvakhandel. In de categorie ‘E-Commerce Partner van het Jaar’ sleepte Logic4 de prijs in de wacht en liet daarmee de andere genomineerden CloudSuite, QuickOffice en WebArchitects achter zich.

“Dit is een prachtige prijs, echt een bekroning op het werk dat we door de jaren heen hebben geleverd voor en samen met de kantoorvakhandel, één van de branches waarin we actief zijn. We willen de organisatie en haar leden hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking en kijken uit naar een innovatieve toekomst. Deze award krijgt in ieder geval een mooi plekje aan de muur bij ons”, aldus Danny Nijland, eigenaar en CEO van Logic4.

“De Quantore awards worden uitgereikt aan de leveranciers die het afgelopen jaar een buitengewone inzet hebben getoond. Het thema van dit jaar was ‘Delen’, en dat is iets waar Logic4 erg sterk in is. Ze delen graag hun kennis, ervaring en enthousiasme met Quantore als organisatie en onze leden in de kantoorvakhandel. Logic4 scoorde overall het hoogste op de elementen klantwaardering en perfomance van het e-commerce platform (snelheid en beschikbaarheid). Een zeer terechte winnaar dus!”, aldus Mike Vaneker, Brand Manager van Quantore.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Zoek door onze site
Demo aanvragen