MKB Proof 2017 award voor Logic4 Commerce Suite | Logic4

Logic4 Commerce Suite is MKB Proof

MKB Proof awards 2017
Lovende review van onze Commerce Suite door WINMAG Pro en Baaz magazine.
MKB Proof awards 2017
Jorgos Thravalos
Jorgos Thravalos
28 jul 2017

Logic4 Commerce Suite is MKB Proof 2017WINMAG Pro en Baaz magazine hebben de Logic4 Commerce Suite onderscheiden met het predicaat ‘MKB Proof’! Een mooie award die de grote meerwaarde van onze alles-in-één software voor het MKB onderschrijft. De redacties doken in onze oplossing voor E-commerce & ERP Bedrijfssoftware en schreven een lovende review.

Review Logic4 Commerce Suite

“De gemiddelde onderneming gebruikt al snel zo’n 6 of meer softwarepakketten van verschillende aanbieders. Een bekend probleem dat daardoor ontstaat is dat informatie in het ene systeem niet overeenkomt met het andere. Logic4 springt in op de problemen die veel ondernemers ervaren door alle interne processen onder te brengen in één centraal softwarepakket”, aldus de redactie van WINMAG Pro. “De Commerce Suite is een volwaardig webshop platform en een compleet ERP bedrijfssoftware pakket in één. Het vervangt alle losse systemen voor artikelinformatie, CRM, kassa, orderverwerking, voorraadbeheer, orderpicking, digitale facturatie, boekhouding, managementinformatie, webshop en noem maar op. De Logic4 Commerce Suite is voor een groeiend aantal organisaties de draaiende motor van het bedrijf.”

Lees de volledige review

“Wij hebben Logic4 Commerce Suite uitvoerig bekeken – daaruit is gebleken dat deze oplossing zonder twijfel MKB Proof is bevonden.”
– Organisatie MKB Proof 2017

Over MKB Proof

Het MKB in Nederland is groeiende. Zo groeide het MKB (bedrijven tot 250 werknemers) in 2016 met 4 procent ten opzichte van 2015 tot ruim een miljoen organisaties. Een indrukwekkend aantal bedrijven, die allemaal baat hebben bij goede producten en diensten. Producten die een goede investering zijn, veilig zijn bevonden en beoordeeld zijn door de redacties van WINMAG Pro (voor ICT kenniswerkers in het MKB) en Baaz (voor directeuren en managers in het MKB) krijgen een plek in MKB Proof 2017. Deze diensten lopen uiteen van storage tot aan online boekhouden, en van unified communications tot aan notebooks.

Inzicht in deze producten is belangrijk om een goede keuze te maken als MKB’er. Helaas ontbreekt het grotendeels aan tijd om dit inzicht te verkrijgen. Bovendien zou het MKB alle tijd moeten krijgen om te doen waar zij goed in zijn: ondernemen. MKB Proof magazine wil daarom een bijdrage leveren aan het MKB door de juiste oplossingen te selecteren voor de juiste taak. Dat neemt zorgen weg en geeft het MKB de mogelijkheid tijd en geld te besparen door een overzicht van producten en diensten waar zij daadwerkelijk wat aan hebben.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Demo van Logic4 en onze oplossing?

Wilt u de MKB Proof software oplossing van Logic4 met eigen ogen bekijken? Vul uw gegevens in en ontvang een vrijblijvende demo van Logic4 E-commerce & ERP bedrijfssoftware.

Zoek door onze site
Demo aanvragen