Logic4 behoort tot FD Gazellen 2016 - Logic4

Met trots mogen we mededelen dat Logic4 officieel een FD Gazelle is en daarmee ook kans maakt op één van de FD Gazellen Awards 2016 voor de allersnelste groeiers.

“We zijn ontzettend blij met deze prijs”, aldus Danny Nijland, eigenaar van Logic4. “De afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van onze software, hebben we fantastische bedrijven mogen verwelkomen als nieuwe klant en is het team gegroeid van 5 naar 17 medewerkers.”

“We willen iedereen die met ons is meegegroeid bedanken voor het vertrouwen en de goede samenwerking. Alleen als je iedere dag bezig bent om jezelf te verbeteren, kun je groeien. En dat blijven we natuurlijk doen!”

Over de FD Gazellen Awards 2016

De FD Gazellen Awards, een initiatief van Het Financieele Dagblad en Company.info, worden jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. De belangrijkste criteria zijn onder andere dat het bedrijf financieel gezond is, een minimale omzet van €100.000,- heeft en een omzetgroei van minimaal 20% had in de afgelopen drie jaar.

Op dinsdag 15 november worden de FD Gazellen Awards voor de regio Oost uitgereikt. Tijdens een event in de Deventer Schouwburg wordt bekend of Logic4 de award in ontvangst mag nemen.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Zoek door onze site
Demo aanvragen