FD Gazellen Awards 2017 | Logic4 is voor 2e jaar op rij FD Gazelle

Logic4 wint FD Gazellen Award voor 2e jaar op rij

FD Gazellen Awards 2017
Ook in 2017 behoren we officieel tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.
FD Gazellen Awards 2017
Raimond Oude Egbrink
Raimond Oude Egbrink
17 okt 2017

Voor het tweede jaar op rij mogen we bij Logic4 een FD Gazellen Award in ontvangst nemen. En daar zijn we onmeunig* trots op! Op donderdag 16 november worden de FD Gazellen Awards 2017 voor de regio Oost uitgereikt tijdens een event in de Deventer Schouwburg.

“Vorig jaar waren we al vereerd om ons FD Gazelle te mogen noemen,” aldus Danny Nijland, eigenaar van Logic4, “en om deze award dit jaar weer te winnen is echt fantastisch. Zeker gezien de andere bedrijven die in deze lijst staan. Het voelt goed dat we ons met hen kunnen meten. Natuurlijk blijven we doorgroeien met Logic4. Zowel in aantal medewerkers en klanten, als wat betreft de software.”

Over de FD Gazellen Awards 2017

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de 14e keer uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Alleen organisaties die de afgelopen drie jaar minimaal 20% omzetgroei hadden en het laatste jaar winstgevend afsloten maken kans. Volgens het Financieel Dagblad zagen de snelle groeiers van 2017 hun omzet in de laatste drie jaar met gemiddeld 136% toenemen. Ook schepten ze samen 30% meer banen en investeren ze gemiddeld 6,0% van hun omzet in innovatie.

* onmeunig is Twents voor ontzettend, enorm, etc.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Zoek door onze site
Demo aanvragen