Logic4 in de Emerce100: de beste bedrijven in e-business

Ieder jaar publiceert multichannelplatform Emerce de Emerce100: de beste bedrijven in e-business. Afgelopen vrijdag is de 18e editie van de Emerce100 verschenen. Logic4 is dit jaar nieuw binnengekomen in deze lijst!

Emerce100: 5 sterren voor Logic4

In de categorie Software heeft Logic4 alles-in-één webshop & bedrijfssoftware 5 van de 7 sterren op het onderdeel PIM Software behaald. Een fantastisch resultaat en een mooie erkenning van onze klanten die ons het vertrouwen geven en voor de collega’s die hier iedere dag keihard voor werken.
Creating success together!

Score Emerce100

“Erg trots dat naast EffectConnect nu ook Logic4 voor het eerst in de Emerce100 vertegenwoordigd is. Dat geeft een extra motivatie om de klantwaarde van onze producten nog verder te verhogen.”Daniel Ruff, CEO

Emerce100 2023

Het onderzoek voor de Emerce100 wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction. De doelgroep bestaat uit lezers van Emerce die gebruikmaken van e-businessbedrijven. In totaal zijn ruim 70.000 mensen uit de Emerce-database per e-mail uitgenodigd voor deelname aan het onderzoek en in totaal 559 bedrijven zijn beoordeeld. Kijk voor de volledige uitslag op Emerce 100: de beste bedrijven in e-business 2023.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Zoek door onze site
Demo aanvragen