"Combi van ERP en webshop ontzorgt handelsbedrijven" - Logic4

“Combi van ERP en webshop ontzorgt handelsbedrijven”

Keuze en implementatie van ERP & Webshop software in de bouwgroothandel
Interview met Jorgos Thravalos in de MIXpro special over automatisering (juni 2023)
Keuze en implementatie van ERP & Webshop software in de bouwgroothandel
Raimond Oude Egbrink
Raimond Oude Egbrink
14 jun 2023

Onlangs werd collega Jorgos Thravalos geïnterviewd voor de MIXpro special over automatisering (juni 2023). MIXpro is het vakblad voor de bouwgroothandel.

Combi van ERP en webshop ontzorgt handelsbedrijven

Veel groothandels zijn in de loop der jaren verschillende softwarepakketten gaan gebruiken: bijvoorbeeld één voor facturatie, één voor voorraadbeheer, één voor de kassa en één voor de webshop. Foutgevoelig, inefficiënt en kwetsbaar, aldus Logic4. Het bedrijf uit Twente onderscheidt zich met een bewezen combinatie van webshop- en ERP-software, geschikt voor zowel b2b als b2c. “Wij bieden een alles-in-één e-commerce- en bedrijfssoftwareoplossing voor handelsbedrijven met complexe processen. Denk daarbij aan meerdere verkoopkanalen, verschillende voorraadlocaties en of gedetailleerde productinformatie.”

Dat zegt Jorgos Thravalos, als expert in ERP en e-commerce expert verbonden aan Logic4. Hij was elf jaar geleden de derde medewerker van het bedrijf, waarvan de geschiedenis terugvoert tot 1998. De oprichter, een pionier in de online verkoop van computers en computeronderdelen, ontwikkelde vanaf toen stukje bij beetje zijn eigen bedrijfssoftware om processen te automatiseren en de groei van zijn webwinkel beheersbaar te houden. Thravalos over die tijd: “We waren de eerste die software voor een webshop, bedrijfsprocessen en de boekhouding integreerde in één systeem. Dit bleek een gouden vondst…”

Benieuwd naar het hele artikel?

Download het volledige artikel als PDF

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Zoek door onze site
Demo aanvragen