CCV-koppeling - Logic4

Het handmatig invoeren van pin-transacties is vanaf nu verleden tijd. Er is namelijk een nieuwe pin-integratie voor CCV apparaten uitgebracht! Deze release is voor onze klanten geheel gratis.

Foutloos en snel met CCV pin-integratie

In de vorige situatie moest u de pintransactie handmatig opstarten en afhandelen. Dit kostte veel tijd en een (menselijke) fout was hierbij snel gemaakt. Met de nieuwe pin-integratie kunt u al met een druk op de knop de pinbetaling starten. Het kassasysteem stuurt het te betalen bedrag automatisch door naar de pinautomaat. Van drie handelingen hebben wij er één gemaakt; de klant kan gelijk beginnen met pinnen. Met deze integratie wordt tijd bespaard en worden fouten uitgesloten.

De volgende apparaten kunnen gebruikmaken van deze pin-integratie:

CCV Smart VX 520 pinautomaat (kassiersunit)
CCV Smart VX 820 pinpad (klantgedeelte)

De pin-integratie kunt u gemakkelijk en snel doorvoeren door telefonisch contact op te nemen met CCV.

Over CCV

Door hun contact met ruim 137.000 klanten merkt CCV dat behoeften veranderen. Online transacties en betalingen via de smartphone zijn gemeengoed aan het worden. De wereld van elektronische transacties wordt groter en de behoeften van uw klanten vragen om steeds complexere betaaloplossingen. CCV neemt deze behoeften serieus en zoekt voor u een totaaloplossing op maat. Dit doen zij immers al vele tientallen jaren. Bijvoorbeeld door, naast de levering van onze betaalautomaten, ook de afhandeling van uw transacties uit handen te nemen. Zo kunt u uw tijd en aandacht volledig besteden aan uw klanten.

Over Logic4

Bij Logic4 werken we aan slimme oplossingen voor ondernemende organisaties in het MKB. Al meer dan 18 jaar maken we innovatieve software voor de groothandel, retail, winkelketens, productiebedrijven en zakelijke dienstverleners. Kenmerkend aan ons bedrijf zijn de persoonlijke touch, een resultaatgerichte aanpak en onze unieke denkwijze: ‘het kan allemaal makkelijker’. Deze denkwijze komt ook terug in onze producten: Fisi, Next, Didi, en Project, waarmee we zowel in Nederland als België actief zijn. Of u nou kiest voor enkele modules, alles-in-één, of maatwerk; Logic4 is dé partner voor al uw bedrijfssoftware (ERP & CRM) en e-commerce. Wij maken het bedrijven #makkelijk.

Meer over onze ERP & E-Commerce oplossingen
Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Zoek door onze site
Demo aanvragen