B2B Summit 2017 | Logic4

Op donderdag 9 maart 2017 vindt de B2B Summit plaats. Logic4 is Gold sponsor van dit evenement voor marketing en e-commerce professionals in de B2B sector. Bezoek onze presentatie en rondetafelsessie om alles te leren over de laatste trends, ontwikkelingen en tips uit de praktijk!

Praktijkcase: de achterkant van sterke B2B marketing & e-commerce

Parallelle presentatie  |  11.10-11.50 uur  |  Sprekers: Sebas van Vugt (Econox) en Jorgos Thravalos (Logic4)
Een sterk B2B-merk neerzetten gaat verder dan wat op het eerste oog zichtbaar is. Natuurlijk, bovenaan staan in Google is de wens van iedere ondernemer, maar om dat voor elkaar te krijgen is een stevige basis nodig in uw bedrijf. In deze presentatie geeft Sebas van Vugt, algemeen directeur bij Econox, u een kijkje achter de schermen bij zijn bedrijf (producent en leverancier van producten voor luchtbehandeling, ventilatie en rookgasafvoer). Aan de hand van de pijlers ‘organisatie’, ‘processen’, ‘mensen’ en ‘techniek’ leert u hoe zij online én offline succes behalen.

Van B2B/B2C naar H2H; tips uit de praktijk

Rondetafelsessie  |  14.25-14.50 uur & 14.55-15.20 uur  |  Discussieleider: Hein Smit (Logic4)
In plaats van onderscheid te maken tussen business-to-business en business-to-consumer, wordt er steeds vaker gesproken over human-to-human. De ondernemer van overdag is immers de consument van ’s avonds. In deze sessie gaan we aan de hand van praktijkvoorbeelden een open discussie aan over wat H2H inhoudt en hoe elementen uit de B2C-wereld uw B2B marketing & e-commerce kunnen versterken.

Over de B2B Summit 2017

Het thema van de B2B Summit is dit jaar ‘Proud to B2B’. Ook al vervagen de grenzen tussen B2B en B2C, communiceren richting de zakelijke markt vereist andere skills en inzichten. Toch is ook in de zakelijke markt consumerization van marketing en e-commerce een belangrijke trend. Hoe houden B2B marketeers en e-commerce professionals zich staande en hoe kunnen zij een trotse held in het vakgebied zijn en blijven? Op de B2B Summit kunt u met gelijkgestemden discussiëren over de trends en ontwikkelingen in B2B marketing en e-commerce.

Datum & tijd

Donderdag 9 maart 2017 van 9:30 – 17:00 uur

Locatie

DeFabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht

Meer informatie & korting op tickets

Meer informatie over het programma is te vinden op www.b2bsummit.nl. Standaardtickets zijn verkrijgbaar voor €295,- (neem contact met ons op voor een kortingscode) en deze kunt u hier bestellen. We verwelkomen u graag bij onze presentatie of de rondetafelsessie!

Verslag rondetafelsessies

Lees hier het uitgebreide verslag van de interessante gesprekken tijdens onze rondetafelsessies.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Zoek door onze site
Demo aanvragen