WTG-congres "AI in de Technische Groothandel" | Logic4

Logic4 spreker op WTG-congres “AI in de Technische Groothandel”

WTG-congres "AI in de Technische Groothandel"
'Hoe je met AI en gecentraliseerde data je supply chain optimaliseert.'
WTG-congres
Raimond Oude Egbrink
Raimond Oude Egbrink
7 nov 2023

De Technische Groothandel is klaar om zich te verdiepen in de wereld van Artificial Intelligence (AI) tijdens het WTG-congres op 15 november 2023. Het thema van het congres, ‘AI in de Technische Groothandel’, belooft een diepgaande verkenning van de impact van AI op deze branche. Dagvoorzitter Inge Diepman, een gerenommeerd programmamaker en discussieleider, is verheugd over het evenement en de kans om AI vanuit zowel professioneel als persoonlijk perspectief te bespreken.

Mogelijkheden van AI voor de Technische Groothandel

Het congres belooft WTG-leden een schat aan informatie over AI en de mogelijkheden die deze technologie biedt voor professionals in de Technische Groothandel. De dag zal een breed scala aan onderwerpen behandelen. Van een overzicht van AI in de groothandel tot praktische toepassingen in organisaties, evenals de juridische en menselijke impact. Het WTG-congres biedt een waardevolle kans voor professionals in de Technische Groothandel om zich grondig te informeren over AI.

Line-up met experts in hun vakgebied

Eén van de hoogtepunten waar dagvoorzitter Inge Diepman naar uitkijkt, zijn de sprekers op het congres. Naast Jorgos Thravalos die spreekt namens Logic4 bevat de line-up experts zoals Vincent Everts, Maurice de Hond, Jolanda ter Maten, Joren Straatman en Lex Keukens, die elk waardevolle bijdragen zullen leveren aan het bespreken van AI. Ze hoopt dat de bezoekers van het congres actief zullen deelnemen en vragen stellen om hun nieuwsgierigheid te bevredigen.

Praktische tools voor AI in de Technische Groothandel

De bedoeling is dat bezoekers aan het eind van de dag het gevoel hebben dat ze hun tijd goed hebben besteed, veel hebben geleerd en praktische tools hebben gekregen om AI in hun eigen ondernemingen toe te passen. Naast de mogelijkheden zal het congres ook zorgen bespreken, waaronder de impact op banen, veiligheid en betrouwbaarheid van AI, en de interessante vraag of AI met ons meedenkt of vóór ons denkt. Bovendien biedt de dag de kans om waardevolle contacten te leggen met collega-ondernemers binnen de Technische Groothandel.

Over WTG

Werkgevers Technische Groothandel

WTG, ofwel Werkgeversorganisatie Technische Groothandel, vertegenwoordigt technische groothandels in Nederland. Opgericht meer dan 70 jaar geleden, telt deze vereniging leden die in Nederland gevestigd zijn. De WTG speelt een cruciale rol in het ondersteunen en bevorderen van de belangen van technische groothandels in het land.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Zoek door onze site
Demo aanvragen