Vernieuwd: whitepaper 10 keuzes bij nieuwe bedrijfssoftware | Logic4

10 keuzes bij nieuwe bedrijfssoftware [whitepaper]

Bedrijfssoftware kiezen?
Download de vernieuwde whitepaper en kom sneller tot een shortlist met geschikte leveranciers.
Bedrijfssoftware kiezen?
Raimond Oude Egbrink
Raimond Oude Egbrink
14 Jul 2020

Bedrijfssoftware ligt aan de basis van de dagelijkse processen in jouw handelsbedrijf. Orders verwerken, factureren, communicatie met leveranciers en klanten – handelingen die zonder passende software lastig en tijdrovend zijn. Je kiest voor bepaalde bedrijfssoftware vanuit de gedachte dat je lang van dat pakket gebruik gaat maken. Geen simpele keuze dus. In Nederland zijn er honderden aanbieders van bedrijfssoftware. Hoe vind je die ene speld in de hooiberg? In onze vernieuwde whitepaper vind je 10 belangrijke punten om te overwegen vóórdat jouw zoektocht de diepte ingaat. Deze keuzes helpen je om in het enorme aanbod te snijden en gemakkelijker tot een doordachte shortlist van leveranciers te komen.

Whitepaper 10 keuzes bij nieuwe bedrijfssoftware cover

Binnen 30 seconden de whitepaper in je inbox!

10 belangrijke afwegingen

  1. 1. Maatwerk vs. Standaardpakket
  2. 2. Breed vs. Branche-specifiek
  3. 3. Meerdere systemen vs. Alles in één systeem
  4. 4. Aparte webshop vs. Webshop inbegrepen
  5. 5. Eigen server vs. Software as a Service
  6. 6. Must-haves vs. Nice-to-haves
  7. 7. Nieuwe integraties ontwikkelen vs. Bestaande opties gebruiken
  8. 8. Past nu vs. Past in de toekomst
  9. 9. Alles zelf uitzoeken vs. Getraind worden
  10. 10. Tussenpartij vs. Zakendoen met de bron

Bedrijven zien modernisering van hun software als de beste oplossing om de klantervaring te verbeteren (48%) en bedrijfscontinuïteit te garanderen door betere integratie van kernapplicaties (44%).
Dutch IT-channel

Met behulp van de afwegingen in deze whitepaper kun je in het oerwoud van software-aanbieders sneller een eerste selectie maken van geschikte leveranciers. Heb je een shortlist gemaakt met 3 tot 5 mogelijke bedrijfssoftware pakketten, dan is het tijd voor de volgende stap. Nodig iedere leverancier uit om een presentatie te komen geven voor jouw medewerkers. Betrek hierbij collega’s van iedere afdeling die met het pakket moet gaan werken. Zo kom je tot praktische inzichten en concrete vragen. Bedrijfssoftware kiezen is een spannend traject, maar door het stap voor stap aan te pakken houd je het overzicht.

Alles-in-één bedrijfssoftware & webshop van Logic4

Een centraal systeem voor alle processen rondom inkoop, verkoop, logistiek en administratie is de basis van jouw bedrijf. Iedere schakel heeft invloed op de volgende. Dus je wilt dat alles gesmeerd verloopt. Logic4 heeft meer dan 500 functies samengevoegd in één systeem. Bovendien is ook de webshop 100% geïntegreerd met de bedrijfssoftware. Zo ben je als groothandel of retailer klaar voor de toekomst.

Bekijk alle functies > Vraag online demo aan >

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Zoek door onze site
Demo aanvragen