Met AI meer grip op je supply chain | Logic4 masterclass
Met AI meer grip op je supply chain: de succesformule
Schrijf je nu in!
Met AI meer grip op je supply chain: de succesformule

AI en de supply chain

De ontwikkelingen op het het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) gaan razendsnel. Mede door de introductie van de slimme chatbot ChatGPT is het een hot topic in de media. Maar wist je dat je met AI ook je supply chain werkzaamheden kunt optimaliseren?

Door gebruik te maken van slimme AI modellen kun je nauwkeurig zien wat, wanneer, waar en voor welke prijs jij je producten het beste kunt inkopen. Hiermee krijg je meer grip op de individuele schakels in jouw supply chain maak je de stromen beheersbaar.

Slimme AI gestuurde oplossingen zorgen voor:

  1. Verlaging van de opslagkosten door accurate forecasting
  2. Reductie van inkooporders
  3. Inzicht in leveranciersprestaties

Joren Straatman van Optiply gaat in op deze drie supply chain elementen en laat o.a. zien hoe je met het Optiply AI inkoopalgoritme grote hoeveelheden historische data analyseert en in een vraag forecast omzet.

Jorgos Thravalos licht toe waarom het gebruik van kwaliteitsdata een belangrijke voorwaarde is om AI optimaal te kunnen toepassen. Met Logic4 breng je alle benodigde data bij elkaar en integreer je de Optiply inkoopoptimalisatiesoftware eenvoudig in je webshops, magazijnen en winkels.

Meld je snel aan voor onze masterclass op dinsdag 27 juni om 12.00 uur en ontdek hoe je met gebruik van kunstmatige intelligentie en kwaliteitsdata meer grip krijgt op je supply chain en direct winst voor je onderneming boekt.

AANMELDEN VOOR DE MASTERCLASS

Zoek door onze site
Demo aanvragen