Met AI meer grip op je supply chain | Logic4 masterclass
Met AI meer grip op je supply chain: de succesformule
Met AI meer grip op je supply chain: de succesformule

AI en de supply chain

De ontwikkelingen op het het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) gaan razendsnel. Mede door de introductie van de slimme chatbot ChatGPT is het een hot topic in de media. Maar wist je dat je met AI ook je supply chain werkzaamheden kunt optimaliseren?

Door gebruik te maken van slimme AI modellen kun je nauwkeurig zien wat, wanneer, waar en voor welke prijs jij je producten het beste kunt inkopen. Hiermee krijg je meer grip op de individuele schakels in jouw supply chain maak je de stromen beheersbaar.

Slimme AI gestuurde oplossingen zorgen voor:

  1. Verlaging van de opslagkosten door accurate forecasting
  2. Reductie van inkooporders
  3. Inzicht in leveranciersprestaties

Op dinsdag 27 juni 2023 organiseerden we de masterclass “Met AI meer grip op je supply chain“. In ruim een halfuur werd verteld hoe je met gebruik van kunstmatige intelligentie en kwaliteitsdata meer grip krijgt op je supply chain en direct winst voor je onderneming boekt.

Joren Straatman van Optiply ging o.a. in op de vraag hoe je met het Optiply AI inkoopalgoritme grote hoeveelheden historische data analyseert en in een vraag forecast omzet.

Jorgos Thravalos lichtte toe waarom het gebruik van kwaliteitsdata een belangrijke voorwaarde is om AI optimaal te kunnen toepassen. Met Logic4 breng je alle benodigde data bij elkaar en integreer je de Optiply inkoopoptimalisatiesoftware eenvoudig in je webshops, magazijnen en winkels.

De masterclass terugkijken?

Vul jouw gegevens in en je ontvangt direct een link naar de masterclass.

Zoek door onze site
Demo aanvragen