Kosten verlagen en winstgevendheid verhogen door retouroptimalisatie
Kosten verlagen en winstgevendheid verhogen door retouroptimalisatie: de succesformule
Gratis aanmelden voor de Masterclass
Kosten verlagen en winstgevendheid verhogen door retouroptimalisatie: de succesformule

5 praktische tips hoe jij retouroptimalisatie kunt toepassen per afdeling

Tijdens deze masterclass is Niels Bergmans, Partner Manager bij Returnless te gast. Hij deelt zijn inzichten over de retourstatus anno 2024 en deelt een aantal praktijk voorbeelden om retourzendingen te optimaliseren per afdeling.

Returnless automatiseert en versoepelt het retourproces voor inmiddels meer dan 750 webshops. Returnless biedt een geavanceerd retourplatform waarmee je eenvoudig een digitaal retourformulier creëert in dezelfde stijl als je webwinkel, automatisch retourlabels aan kunt maken, of slimme retourregels kunt vastleggen om bijvoorbeeld onnodige retourzendingen op tijd af te vangen. Zo kun je niet alleen kosten besparen, maar ook de winstgevendheid verhogen.

Jorgos Thravalos, Commercieel Manager bij Logic4 alles-in-één webshop & ERP systeem. De volledig geïntegreerde oplossing voor e-commerce en bedrijfssoftware.

Niels Bergmans, Partner Manager bij Returnless. Als partnermanager bij Returnless is het de missie van Niels om een internationaal netwerk van partners op te bouwen die hetzelfde doel delen: ‘Merchants helpen groeien door middel van een goede retourstrategie.’ Het partnernetwerk bestaat uit bureaupartners, integratiepartners en branchegebonden partners.

 • Masterclass: Kosten verlagen en winstgevendheid verhogen door retouroptimalisatie
 • Wanneer: donderdag 7 maart om 12.00 uur
 • Duur: 40 minuten

Benieuwd hoe je de winstgevenheid van jouw organisatie kan verhogen door retouroptimalisatie? Schrijf je dan snel in voor onze aankomende masterclass!

Gratis aanmelden voor de masterclass >
Agenda
 1. 1. De retourstatus anno 2024
 2. 2. De impact van retouroptimalisatie per afdeling:

  – Customer Experience
  – Klantenservice
  – Ecommerce
  – Finance
  – Logistiek

Zoek door onze site
Demo aanvragen