Ontdek de kracht van AI. Praktische toepassingen voor jouw handelsbedrijf. - Logic4
Het introduceren en toepassen van AI binnen jouw handelsbedrijf: de succesformule
Het introduceren en toepassen van AI binnen jouw handelsbedrijf: de succesformule

Ontdek de kracht van AI. Praktische toepassingen voor jouw handelsbedrijf.

Op woensdag 10 juli om 12.00 uur organiseert Logic4 een exclusieve masterclass over AI in je dagelijkse werk. Bart Ensink van Andsync.nl neemt je mee in de wereld van Artificial Intelligence en laat zien hoe AI jouw bedrijf efficiënter en succesvoller kan maken.

Wat kun je verwachten?

Bart Ensink neemt je mee in een praktische verkenning van AI-tools die je direct kunt toepassen in je werk. Denk aan:

  • Stukken samenvatten en e-mails schrijven
  • Simpele data-analyses uitvoeren
  • Slimmer zoeken naar informatie

Je leert hoe deze tools je kunnen helpen tijd te besparen, zodat je meer tijd overhoudt voor creativiteit en strategie. Bart laat je o.a. zien hoe je met AI eenvoudig teksten schrijft, controleert en aanpast, vergaderingen samenvat en belangrijke details uit contracten filtert. Daarnaast krijg je een blik op de AI-innovaties die je in 2024 kunt verwachten in je dagelijkse applicaties, bijvoorbeeld in je Office omgeving.

Wie is Bart Ensink?

Bart Ensink is eigenaar van Andsync.nl. Hij is een ervaren digitaal expert en strateeg met meer dan 17 jaar ervaring in de software, cloud, digital marketing en data wereld. Hij beweegt zich voortdurend op de grens van bedrijfsvoering en technologie en van menselijk gedrag t.o.v. technologie en helpt directies, ondernemers en teams hiermee. Hij deed projecten voor multinationals tot MKB en werkte samen met o.a. Google en andere bekende techbedrijven. Bart’s missie is digitale kennis, mindset en vaardigheden te vergroten. Hij doet dat met trainingen, workshops en advies.

Verander je mindset

Naast praktische tools bespreekt Bart de benodigde mindset om AI succesvol te integreren in je werk. Wat wordt er van leiders in organisaties verwacht en welke nieuwe vaardigheden zijn nodig? Ontdek hoe je AI-toepassingen effectief kunt introduceren en toepassen binnen je organisatie en leer welke succesfactoren hierbij een rol spelen.

Schrijf je snel in!

Mis deze kans niet om jouw handelsbedrijf naar een hoger niveau te tillen met de kracht van AI. Schrijf je nu in voor de masterclass op woensdag 10 juli om 12.00 uur via onderstaande button en zorg dat je klaar bent voor de toekomst!

Aanmelden >

Zoek door onze site
Demo aanvragen