Woensdag 4 oktober 2023 | De Mariënhof in Amersfoort - Logic4
Logic4 relatiedag 2023
Creating success together!
Logic4 relatiedag 2023

Woensdag 4 oktober 2023 | De Mariënhof in Amersfoort

Creating success together!

Vanuit onze purpose “creating success together” bieden we jou een inspirerende dag met interessante presentaties en leuke gesprekken op een prachtige locatie. Deze dag is speciaal voor Logic4 klanten en goede relaties.

 1. 11.00-11.30 Ontvangst met koffie en wat lekkers
 2. 11.30-12.30 Presentatie door Logic4
 3. 12.30-13.00 Lunchbuffet
 4. 13.30-16.00 Beurs + presentaties + rondetafels
 5. 16.00-17.00 Lezing Arko van Brakel
 6. 17.00 Afsluitende borrel

Er geldt: “Wie het eerst komt die het eerst maalt”. Dus meld je snel aan! Daarbij gaan we uit van maximaal twee medewerkers per bedrijf. Er is toegang na bevestiging van je aanmelding.

Meld je aan voor deze inspirerende dag!


Wat kun je verwachten?

 • Daniel Ruff (CEO) blikt kort terug op de algemene ontwikkelingen bij Logic4 en geeft een doorkijk naar de nabije toekomst. Chris van Dam (CTO) geeft een presentatie over digitale veiligheid en cyberrisico’s. Inmiddels niet meer slechts een onderwerp voor de IT afdelingen van bedrijven, maar een gezamenlijke verantwoordelijkheid van mens en techniek. Welke ontwikkelingen ziet Logic4 en welke maatregelen kun jij als bedrijf nemen.
 • Na een heerlijk lunchbuffet is er een klein opgezette beurs met medewerking van o.a. EffectConnect, Dtch. Digitals, Pay., Optiply, Returnless en Copernicus. Dat geeft jou de gelegenheid kennis te maken met deze partijen en te bekijken wat ze voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Daarnaast is er volop gelegenheid om met andere Logic4 gebruikers te spreken. Een uitgelezen kans om onderling ervaringen met elkaar uit te wisselen en nieuwe ideeën en inspiratie op te doen.
 • Tijdens de beurs zijn er presentaties door Returnless, Little Rocket en Dtch. Digitals. De sessies duren +/- een halfuur en al naar gelang een sessie interessant voor jou is, bepaal je zelf of je er naartoe gaat.
 • Tegelijkertijd zijn in een andere ruimte twee rondetafelgesprekken gepland. Ze duren een uur en zijn voor 10 actieve deelnemers die zich hiervoor op een later moment kunnen aanmelden. Het doel van de rondetafelgesprekken is kennisdelen, inspireren en nieuwe inzichten krijgen.
  1. 1. Wat is jouw visie op het software landschap? Welke e-commerce en bedrijfssoftware gebruiken we over 10 jaar? Welke kansen biedt een ecosysteemgerichte benadering in onze sterk veranderende en digitaliserende wereld?
  2. 2. Hoe vind jij de juiste balans tussen budget en optimale klantbeleving. Proactief en oplossingsgericht zijn sleutelwoorden. Wat zijn hierin de afwegingen en learnings van Logic4? Wat zijn de ervaringen in jouw business?
 • We sluiten af met een lezing door Arko van Brakel, een veelgevraagd adviseur, spreker, trainer en coach. Hij heeft diverse ondernemingen opgericht of doorgestart en investeert in een aantal ondernemingen. Succesvolle en minder succesvolle. En soms te vroeg voor de markt. Hij richt zich op de ontwikkeling van ondernemerschap en deelt zijn kennis over leiderschap, innovatie, E-Business en vitaliteit. Arko stimuleert mensen ondernemend te denken. De rode draad in zijn ondernemersbestaan is duidelijk: vernieuwen en innoveren.

Ondernemen met Impact: de verandering ben je zelf!

We leven in ingewikkelde tijden met flink wat ‘wicked problems’. We willen het klimaat redden nu het nog kan, terwijl de vergrijzing toeslaat op de werkvloer en we tegelijkertijd steeds meer digitale processen op ons af zien komen. Dat vraagt om nieuwe oplossingen, want als we blijven doen wat we deden, krijgen we de resultaten die we hadden. En daar worden onze planeet, onze samenleving en onze organisaties bepaald niet leefbaarder door.

Natuurlijk gaan artificial intelligence, de energie transitie en andere duurzame innovaties ons helpen. Maar hoe zorgen we dat onze bedrijven en organisaties hier ook klaar voor zijn? Het antwoord is inspirerend en logisch: slimmer samenwerken. Dat begint met een cultuur waarin vertrouwen, diversiteit en veiligheid centraal staan.

Arko van Brakel heeft zich gespecialiseerd in de onderwerpen leiderschap en ondernemerschap. Hij neemt je mee in de wereld van wendbaarheid, zelforganisatie en innovatie en laat je ervaren hoe belangrijk persoonlijk leiderschap is bij deze transformatie. Arko geeft je concrete handvatten om aan de business te werken in plaats van in de business te worden gezogen, in control te zijn zonder te controleren en een support systeem te bouwen waarin jouw mensen eigenaarschap en verantwoordelijkheid durven te nemen. Dat is namelijk de essentie van ondernemen met Impact. De verandering ben je immers zelf.

Bijzondere locatie in hartje Amersfoort

De Mariënhof is een oud stadsklooster met een rijke historie en is al vele jaren een bekend stadsbeeld van Amersfoort. Met haar perfecte ligging en prachtige ruimtes is Mariënhof Amersfoort al jaren een top evenementen locatie. Mariënhof Amersfoort ligt in het hart van Amersfoort. Of je met de auto, het openbaar vervoer of met de fiets komt, met een bushalte voor de deur en een parkeergarage in de straat ernaast, is de Mariënhof makkelijk te bereiken.

Zoek door onze site
Demo aanvragen