Logic4 en EffectConnect Relatiedag 2024 - Logic4
Relatiedag 2024
Logic4 & EffectConnect

Logic4 en EffectConnect Relatiedag 2024

Relatiedag 2024Op woensdag 2 oktober nodigen Logic4 en EffectConnect je uit voor een inspirerende relatiedag in De Landgoederij te Bunnik. Deze prachtige locatie, met zijn historische charme en moderne faciliteiten, biedt de perfecte setting voor een dag vol interessante presentaties en waardevolle netwerkmogelijkheden.

We zijn momenteel druk bezig met het contacteren van partners en sprekers om een gevarieerd en boeiend programma samen te stellen. De komende weken krijgt het programma steeds meer vorm, dus houd deze site in de gaten voor de laatste informatie en updates. Gedurende de dag kun je deelnemen aan diverse presentaties, interactieve sessies en netwerkactiviteiten. Dit is een uitstekende gelegenheid om nieuwe inzichten op te doen, je kennis te vergroten en waardevolle contacten te leggen met branchegenoten en experts.

Mis deze kans niet en meld je vandaag nog aan! Het aantal beschikbare plekken is beperkt, dus wees er snel bij om je deelname te verzekeren. Meld je aan via het formulier hieronder.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze inspirerende dag!

Programma

*Beurs open voor gasten om stands van partners te bezoeken. Informele gesprekken en demonstraties bij de stands.

Aanmelden

 

Historische charme en moderne faciliteiten

De Landgoederij is een historische locatie met een rijke geschiedenis, gelegen in het schilderachtige Bunnik. Met haar idyllische omgeving en moderne faciliteiten is De Landgoederij al jaren een populaire plek voor evenementen. Of je nu met de auto of het openbaar vervoer komt, De Landgoederij is eenvoudig te bereiken en biedt voldoende parkeergelegenheid. De combinatie van rustieke charme en eigentijdse voorzieningen maakt deze locatie ideaal voor een inspirerende en geslaagde relatiedag.

Zoek door onze site
Demo aanvragen