Werkkleding/PBM groothandel Archieven - Logic4

No image

P. van Schijndel bedrijfskleding

27 januari 2023
No image

TG groep B.V.

4 maart 2022
BQS Textiles

BQS Textiles

24 juli 2020

BQS Textiles is in 2003 opgericht, sindsdien is het bedrijf door een aantal uitbreidingen en verhuizingen uitgegroeid tot totaalleverancier op het gebied van textielwaren in en rond Dordrecht. Vanuit hun ruime showroom en eigen magazijn leveren ze hun assortiment van allerlei soorten en maten textielwaren die intern kunnen worden geborduurd of bedrukt.

Stolwijk Beschermd Werken

Stolwijk Beschermd Werken

22 juni 2020

Stolwijk Beschermd Werken is specialist in werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Het assortiment bestaat onder andere uit werkschoenen, gehoorbescherming en valbeveiliging. Doordat de producten grootschalig worden ingekocht kunnen deze tegen scherpe prijzen worden aangeboden.

Mammoet Store

Mammoet Store

11 mei 2020

Ze zijn onderdeel van het grote Mammoet, de wereldmarktleider in zwaar transport. Mammoet biedt oplossingen voor hijsen, transporteren en (ver)plaatsen van grote en zware constructies. De roots van deze gigant gaan 200 jaar terug. In al die jaren is er een grote naamsbekendheid opgebouwd en is er een grote groep trouwe fans ontstaan. In deze […]

WorkWear4All

WorkWear4All

8 september 2017

WorkWear4All levert bedrijfskleding, werkkleding en werkschoenen aan verschillende branches. Zo levert WorkWear4All onder andere medische werkkleding, kleding voor de beveiliging en voor de bouw. Naast werkkleding leveren zij ook persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals gehoorbescherming en brandveiligheidsartikelen.  

No image

Wiltec

11 januari 2017

Wiltec is van oorsprong een toeleverancier voor professionele spuiterijen, door de jaren heen is het assortiment uitgebreid en is Wiltec een totaalleverancier geworden op het gebied van spuiterijartikelen, transportpompen, filtratie, veiligheid en beroepskleding. Door diverse overnames is Wiltec inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van spuitapplicaties.

Zoek door onze site
Demo aanvragen