Techn. groothandel Archieven - Logic4

No image

Robara industries

27 januari 2023
No image

Toolmax

27 januari 2023
No image

Compri Aluminium

4 maart 2022
No image

Multifast

4 maart 2022
No image

Erwi Aandrijftechniek B.V.

4 maart 2022
Teruplast B.V.

Teruplast B.V.

3 maart 2022
No image

Compri Aluminium

28 januari 2021

Compri Aluminium heeft als doel het versterken van de positie in het bewerken en leveren van aluminium en roest vast stalen profielen en maatwerkoplossingen. Als groothandel en producent bieden zij de beste aluminium profielen en plaatwerk aan met de perfecte afwerking voor vele toepassingen. Vanuit de locatie in Medemblik bieden zij een veelzijdig assortiment aan […]

No image

VenturaHolland

28 januari 2021

In 2010 is VenturaHolland opgericht in ’s-Hertogenbosch met als doel het streven naar het complete one-stop-shop concept met een uitgebreid assortiment met direct beschikbare voorraden. Het assortiment bestaat uit dakpannen, dakbedekking, zink, flexim, schoorsteenkappen, solarguard en rookkanalen. Dit alles doen ze in samenwerking met de partners Luijtgaarden (dakpannen) en Zinkunie (dakbedekking en zink). Het doel […]

No image

LEMMtech

28 januari 2021

LEMMtech is een technische groothandel en levert allerlei soorten industriële toebehoren. Het assortiment bestaat uit onder andere lagers, aandrijvingen, bevestigingsmaterialen en hijs- en hefmiddelen. Het bedrijf is in 2008 opgericht door Paul Lemm, door zijn jarenlange ervaring in de markt is er bij LEMMtech geen gebrek aan technische kennis.

No image

ETEPRO

28 januari 2021

ETEPRO is een technische groothandel gevestigd in Alblasserdam. Het ruime assortiment bestaat uit draad en kabel, kabel-draagsystemen en overig installatiemateriaal. Daarnaast kun je bij ETEPRO terecht voor advies op maat.

Dunnink Zwolle

Dunnink Zwolle

22 juni 2020

De technische groothandel Dunnink Zwolle is een familiebedrijf dat sinds 1928 machines en gereedschappen levert aan onder andere bouw- en installatiebedrijven. Het assortiment bevat meer dan 400.000 artikelen en bestaat uit verschillende soorten gereedschappen, machines, pbm’s en ijzerwaren.

No image

Garnotec

7 januari 2020

Het Belgische Garnotec is een groothandel in snijgereedschappen voor de houtbewerkingsindustrie. Als importeur heeft Garnotec een breed assortiment bestaande uit onder andere diverse soorten frezen, machines, zagen, boren en toebehoren. Deze producten worden via de webshop en dealers verspreid over heel België geleverd.

1 2
Zoek door onze site
Demo aanvragen