Meubelgroothandel Archieven - Logic4

ADC Eindhoven

ADC Eindhoven

18 februari 2022

ADC Eindhoven is een meubel- en decoratiegroothandel. Zoals de naam zegt is het bedrijf gevestigd in Eindhoven. De producten komen echter van over de hele wereld. Het assortiment bestaat niet alleen uit tafels, stoelen en andere meubels, maar ook uit beelden, potten en andere decoratie artikelen.

MIRA home

MIRA home

13 augustus 2021

Met passie ontwerpen ze betaalbare industriële meubels met vintage look. MIRA Home-wooncollectie zorgt in elk interieur voor een stijlvolle metamorfose. We hebben meer dan 1000 industriële meubels op voorraad die je op verschillende manieren met elkaar kunt combineren.

Versmissen

Versmissen

28 januari 2021

Versmissen is een business-to-business meubel groothandel. Het heeft een uitgebreid, eclectisch assortiment Europese en Aziatische meubelen, verlichting en decoratie. Vanuit de hele wereld worden meubels, decoratieve artikelen en objecten geïmporteerd. Binnen het exclusieve label V_LAB ontwerpt en produceert Versmissen eigen unieke meubelstukken en verlichting. Ze houden ervan om stijlen, materialen en culturen te combineren. Wat […]

No image

Benoa

28 januari 2021

Benoa is een meubelgroothandel gevestigd in Helmond. Het assortiment bestaat uit meubelen van hoge kwaliteit. De productie wordt onder eigen toezicht gedaan in fabrieken in Indonesië, of de meubels worden geïmporteerd uit diverse landen in Azië en Oost-Europa.

No image

Mondiaz

28 februari 2020

Mondiaz is een producent van badkamermeubelen en wastafels. Via het online dealerportaal kunnen onder andere diverse soorten badkamerkasten, wastafels en spiegels worden besteld. Mondiaz is een Nederlands bedrijf met een eigen fabriek in Valencia (Spanje). De meubels worden zowel onder eigen merknaam als onder private labels verkocht.

Nijwie Furniture

Nijwie Furniture

19 februari 2019

Nijwie ontwerpt en levert diverse meubelcollecties aan bekende meubelretailers, groothandels en horeca. Ze mogen landelijke winkelketens als Trendhopper, Budget Home Store en Profijt Meubel tot hun klantenkring rekenen. Ook werken ze veel voor inkoopverenigingen van ‘local heroes’, waar bedrijven zoals Van Gils in Oldenzaal en Löwik in Vriezenveen lid van zijn. Dit doen ze onder […]

FP Collection

FP Collection

13 januari 2017

Het Wierdense FP Collection heeft 12 medewerkers en is importeur van modern projectmeubilair, waaronder het Deense designmerk Magnus Olesen en gerenommeerde Italiaanse fabrikanten. De collectie bestaat uit stoelen, tafels, tafelonderstellen, barkrukken en verlichting. Hun producten geven vele kantoren, ontvangstruimtes, scholen, kantines, horecagelegenheden en particuliere woningen een luxe en duurzame aankleding. In deze case vertelt Rob […]

dtp-import

dtp-import

12 januari 2017

DTP-Import is een exclusieve importeur van d-Bohdi meubelcollecties binnen Europa en is daarnaast een distributeur van de MUST living en River collecties. Niet alleen bedrijven kunnen dealer worden, ook particulieren kunnen meubels direct uit voorraad in Nederland afnemen.

No image

Brosi

12 januari 2017

Brosi is een importeur van hoogwaardig meubilair en decoratie uit het verre Oosten. Het assortiment bestaat uit diverse soorten meubelen, decoratie, potten, lampen, beelden, boomstamtafels en opvallende eyecatchers.

Zoek door onze site
Demo aanvragen