Automotive Archieven - Logic4

No image

Cityparts

1 maart 2021

Cityparts is de specialist op gebied van scooter- en bromfietsonderdelen. Cityparts is begonnen in 2006 en biedt ruim 50000 producten aan, van accu’s tot en met zuigers. Doordat zij ook een fysieke winkel en werkplaats hebben kunnen zij altijd het juiste advies geven.

Waxworld

Waxworld

21 augustus 2020

Waxworld is een specialist op het gebied van auto-onderhoudsmiddelen. Echte liefhebbers kunnen terecht bij zowel een webshop als fysieke showroom/winkel. Het ruime assortiment bestaat uit onder andere alles voor wassen, reinigen, polijsten en waxen.

Nordicar

Nordicar

25 maart 2019

Nordicar is sinds 1990 gespecialiseerd in het merk Volvo. Naast het leveren en onderhouden van occasions, verkopen zij via hun webshop meer dan 5.000 onderdelen vanuit eigen voorraad. Daarnaast hebben zij een webshop gericht op Volvo Penta onderdelen voor de pleziervaart; nordicarmarine.com.

GEJE Truck Hydraulics

GEJE Truck Hydraulics

19 april 2018

GEJE Truck Hydraulics is een groothandel in hydraulieksets voor laad- en lossystemen van vrachtauto’s. Truckdealers en carrosseriebouwers vormen hun doelgroep. In 2002 is het bedrijf opgericht door eigenaar Gert-Jan Zuidema. Na een voorzichtige start zijn de ontwikkelingen de laatste jaren hard gegaan. Voor hun aanhoudende groei wonnen ze in 2015, 2016, 2017 én 2018 een […]

No image

Hexis

21 september 2017

Hexis is een totaalleverancier op de signmarkt. Doordat het drie bedrijven onder één dak zijn, zijn er korte lijnen en een snelle levering. Hexis levert niet alleen diverse soorten printmedia, maar ook windowfilm voor vlakglas en automotive.

Automat

Automat

11 januari 2017

Automat Support U.A. is het hoofdkantoor van de dynamische winkelformule Automat. Zij regelt voor Automat de totale backoffice vanuit het systeem van Logic4, zodat de aangesloten ondernemers zich volledig kunnen richten op hun verkoop. Automat is een speciaalzaak op het gebied van autoaccessoires, stylingproducten, auto-onderdelen en auto-elektronica, zoals alarmen en voertuigvolgsystemen. Bestuursvoorzitter Adriaan van Julsingha […]

Zoek door onze site
Demo aanvragen