ERP software Archives - Logic4

Warehouse Management Software (WMS)

Warehouse Management Software (WMS)

22 juli 2022

Warehouse management software, ook wel afgekort als wms software, is cruciaal voor groothandels en retailers met ambitie. Logic4 biedt je een warehouse management systeem als onderdeel van de alles-in-één bedrijfssoftware!

No image

Voorraadbeheer app, inkoop app functies en meer

17 december 2018

De behoefte aan een voorraadbeheer app, inkoop app en/of andere scan app is groot onder groothandels en retailers. Daarom zijn meerdere mobiele app functies toegevoegd aan Logic4 bedrijfssoftware. Veel handmatige acties op de vloer worden hiermee een stuk gemakkelijker.

E-mail

E-mail

27 december 2016

Houd alle correspondentie overzichtelijk met de e-mail integratie van Logic4. Gebruik je e-mail hoe je het gewend bent vanuit de alles-in-één Commerce Suite.

Voorraadbeheer software

Voorraadbeheer software

27 december 2016

Voorraadbeheer software is onmisbaar voor groothandels en retailers. Voorkom voorraadoverschotten, verkoop geen “nee” wanneer dit eigenlijk onnodig is. De alles-in-één software van Logic4, ERP mét webshop, geeft je maximaal inzicht.

Tijdregistratie (HRM)

Tijdregistratie (HRM)

27 december 2016

De tijdregistratie software module binnen het Logic4 ERP systeem helpt groothandels en retailers om inzicht in uren te houden. Leg gemakkelijk tijd vast die in interne werkzaamheden is gaan zitten. Houd verlof- en verzuimuren bij. Alle geschreven uren worden realtime verwerkt. Zo blijf je up-to-date!

Service en onderhoud

Service en onderhoud

27 december 2016

Veel handelsbedrijven voorzien in service en onderhoud van apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van koffiezetapparaten of het bijvullen van toners en papier bij printers. Logic4 ERP software biedt jouw bedrijf de mogelijkheid om servicecontracten efficiënt te beheren.

Ritplanningssoftware

Ritplanningssoftware

27 december 2016

Ritplanningssoftware is de uitkomst wanneer je zelf de bezorging van bestellingen regelt. Met ritplanning in Logic4 ERP software zet je binnengekomen orders makkelijk om naar ritten. De software berekent automatisch de snelste en meest efficiënte route op basis van Google Maps. Chauffeurs weten precies wanneer ze waar moeten zijn en hoe lang iedere rit duurt.

Relatiebeheer software

Relatiebeheer software

27 december 2016

Relatiebeheer software is alles wat je nodig hebt voor het managen van prospects, leads, partners en verkooptrajecten. Centraal toegankelijk in een softwarepakket dat altijd beschikbaar is. Dat is het relatiebeheersysteem (CRM) van Logic4!

Projectbeheer software

Projectbeheer software

27 december 2016

Projectbeheer software van Logic4 is breed inzetbaar binnen de groothandel en detailhandel. Denk aan interne logistiek, voorcalculatie en urenregistratie. Denk aan facturering en projectbewaking. Alle informatie voor een specifiek project vind je in één overzicht. Zie met meerdere collega’s dezelfde gegevens op hetzelfde moment. Beheer projecten efficiënter binnen het vastgestelde budget. Uiteraard met een strak […]

Productieplanning software

Productieplanning software

27 december 2016

Productieplanning software is de uitkomst om flexibel en tijdig in te kunnen springen op vragen van klanten. Zodra uren, resources en materialen van de productieafdeling worden vastgelegd, beheer je eenvoudiger het productieproces. Plan strakker, monitor beter!

Artikelbeheer software en PIM systeem

Artikelbeheer software en PIM systeem

27 december 2016

Bespaar veel tijd met artikelbeheer software (PIM software) van Logic4. Ons PIM systeem is onderdeel van de alles-in-één webshop & bedrijfssoftware.

Order Management Systeem (OMS)

Order Management Systeem (OMS)

27 december 2016

Het Logic4 Order Management Systeem (OMS) kent tientallen functies die bij order management aan bod komen. Zowel inkoop bij groothandels en retailers als het vervullen van orders. Denk bijvoorbeeld aan inkoopoffertes, -facturen en goederenontvangsten. Denk aan voorraad- en orderstatussen. Maar ook verkoopfacturen. Alle functies zorgen gezamenlijk voor een geautomatiseerd en gestroomlijnd orderproces. Hiermee neemt de […]

1 2
Zoek door onze site
Demo aanvragen