Mailchimp - Logic4

Mailchimp

Mailchimp is een populair marketing automation platform en e-mail marketing dienst die bedrijven helpt om hun klanten te bereiken en betrokkenheid te vergroten. Met Mailchimp kunnen gebruikers gepersonaliseerde e-mails, nieuwsbrieven en marketingcampagnes creëren, verzenden en analyseren. Het platform biedt krachtige tools voor segmentatie, A/B testing en automatisering, waardoor bedrijven hun marketinginspanningen kunnen optimaliseren. Mailchimp integreert met tal van andere apps en platforms, wat helpt bij het centraliseren van marketingactiviteiten en het stroomlijnen van klantcommunicatie. Met gebruiksvriendelijke interfaces en uitgebreide support, is Mailchimp geschikt voor zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen. Logic4 biedt twee koppelingen met Mailchimp

  1. Contacten synchronisatie
    Deze kun je gebruiken voor het versturen van eenvoudige nieuwsbrieven naar je klanten. Aanvullend kun je handmatig segmenten creëren met behulp van tags.
  2. E-commerce synchronisatie
    Deze gebruik je wanneer je naast contacten/debiteuren ook winkelmandjes, artikelen en orders wilt synchroniseren naar Mailchimp om op basis hiervan verschillende campagnes te starten.
Extensie prijs
Prijs op aanvraag
Categorie
Marketing
Gemaakt door
Logic4 Bekijk alle Extensies
Zoek door onze site
Demo aanvragen