Retail webshop & bedrijfssoftware | Logic4 alles-in-één voor handel
Schakel sneller met de alles-in-één bedrijfssoftware voor retail.
Bespaar zeeën van tijd met de complete omnichannel software voor retailers.
Schakel sneller met de alles-in-één bedrijfssoftware voor retail.

Retail software & webshop

Retailers en winkeliers werken efficiënter met één systeem voor webshop en retail waarin alles samenkomt: Logic4 bedrijfssoftware met webshop. Ontdek 400+ functies voor kassa, voorraad, PIM, CRM, boekhouding en zoveel meer!

Check welk pakket bij jou past
Alles in één pakket

Alles in één pakket

Losse systemen voor webshop, kassa en backoffice kunnen de deur uit. In de software van Logic4 is dit naadloos met elkaar geïntegreerd.

Omni-channel: winkels én webshops

Omni-channel: winkels én webshops

Het systeem bedient alle kanalen online én offline, wordt continu doorontwikkeld en heeft regelmatig gratis updates.

Centraal gegevens beheren

Centraal gegevens beheren

Belangrijke informatie over klanten, artikelen en bestellingen is gemakkelijk in te zien en wijzigingen zijn direct overal zichtbaar.

Veilige cloud software

Veilige cloud software

De software wordt volledig cloud-based aangeboden. Data is dus veilig opgeslagen en je hoeft geen servers meer zelf te onderhouden.

Retailers die Logic4 gebruiken

Begin frisser

Retail en webshop met een optimale voorraad en up-to-date administratie, dat klinkt ideaal toch? Begin jouw werkdagen vol energie en zonder verouderde informatie. Focus op meer omnichannel succes. Kerntaken verdienen de aandacht boven randzaken, want van steeds apart inloggen wordt niemand blij. Tal van systemen voor kassa, voorraad en boekhouding zijn echt overbodig.

Logic4 software helpt retailers en webshops met één systeem voor alles!

  • Hetzelfde systeem voor elke winkel en webshop.
  • De webshop en retail voorraad altijd actueel.
  • Prijzen zijn overal gelijk, zowel in de shop, kassa als backoffice.
  • Bestellingen staan direct in de boekhouding.

Whitepaper Omnichannel succes

Als retailer maak je gebruik van meerdere kanalen, zowel online (webshop) als offline (winkel). Hoe combineer je deze kanalen tot één klantbeleving? Download de whitepaper en vind de weg naar omnichannel succes!

Download whitepaper

Bespaar zeeën van tijd

Als webshop retailer ben je druk genoeg. Overzicht houden en de beste service leveren kost nou eenmaal tijd, maar gelukkig valt er zeeën van tijd te besparen met alles-in-één software. Zo hebben al jouw medewerkers direct toegang tot bestelinformatie en orderstatussen, maar ze zien alleen de gegevens die voor hen van belang zijn. Je bepaalt namelijk zelf wie toegang heeft tot welk gedeelte van het pakket. En jij? Jij als bedrijfsleider of directeur van een retailbedrijf en webshop hebt een helder overzicht over alle stromen. Je ziet wat er verkocht wordt en krijgt automatische inkoopadviezen, dat is één van de vele voordelen van inkoopbeheer binnen Logic4.

Maximale snelheid in bedrijfsprocessen

Uiteindelijk is dit slechts een greep uit de 400+ functies van Logic4 retail webshop software & backoffice. Gezamenlijk zorgen ze voor maximale snelheid in bedrijfsprocessen. Zo werk je als handelsbedrijf stukken efficiënter.

Groei veiliger

Het is ontzettend belangrijk dat jouw klanten veilig kunnen winkelen. Het cloud-based retail webshop platform van Logic4 voldoet aan de hoogste beveiligingsstandaarden. Denk aan SSL-certificaten, beveiliging tegen DDoS-aanvallen, een topscore op de Qualys Vulnerabilities Management check en regelmatige back-ups en updates. Als officieel business partner van Thuiswinkel.org doet Logic4 er alles aan om jouw webshop zo stabiel, betrouwbaar en veilig mogelijk te houden. Ook hebben we een AVG jurist in dienst die ervoor zorgt dat het platform aan alle laatste regelgeving voldoet.

Om veiligheid en privacy hoef jij je dus nooit meer zorgen te maken!

6 belangrijke functies voor de retail

Webshop

Webshop

Moderne responsive webshop met talloze tools voor personalisatie, conversie en SEO. Ook multi-shops zijn mogelijk.

Boekhouding

Boekhouding

Voer simpel en snel allerlei financiële handelingen uit, zoals betalingen klaarzetten, bankafschriften inlezen en btw-aangifte doen.

Kassa (POS)

Kassa (POS)

POS kassasysteem voor scannen en afrekenen in de winkel(s). Automatische synchronisatie met de backoffice database.

CRM

CRM

Alles wat je nodig hebt voor het managen van prospects, leads en klanten. Centraal toegankelijk voor alle betrokkenen.

Voorraadbeheer

Voorraadbeheer

Inkopen, verkopen, retouren en inventarisatie; continu een betrouwbaar overzicht van de voorraad in het magazijn.

Multi-filiaal

Multi-filiaal

Vanuit één centrale backoffice meerdere filialen aansturen, met voldoende vrijheid en flexibiliteit voor individuele vestigingen.

Bekijk alle pakketten
Vrijblijvend advies of informatie?

Detailhandels hebben hun eigen specifieke wensen en uitdagingen. Dat weten we bij Logic4 als geen ander. Wil je advies over welk pakket het beste bij jouw webshop en winkel past? Vul je gegevens in en we sturen je binnen 1 werkdag meer informatie.

Zoek door onze site
Demo aanvragen