Meubelgroothandel Webshop & ERP systeem | Logic4
Meer efficiëntie, meer handel
Laat je niet tegenhouden door lastige software. Met Logic4 werk je slimmer.
Meer efficiëntie, meer handel

Meubelgroothandel webshop & ERP

De meubelbranche heeft specifieke eisen aan software. Die passen niet binnen ieder pakket. Logic4 is de alles-in-één oplossing waarin alle benodigde functies voor jouw verdere groei samenkomen!

Krijg advies    Demo aanvragen

Alles-in-één systeem

Alles-in-één systeem

Logic4 is unieke software die uitgebreide ERP functies combineert met een ingebouwd webshop platform. Zonder koppelingen.

Minder handmatige acties

Minder handmatige acties

Overtypen, printen en scannen zijn voorbij. Alle informatie die je in het systeem invoert, is automatisch overal bijgewerkt.

Betere service leveren

Betere service leveren

Informatie rondom offertes, orders, artikelen en financiën is centraal inzichtelijk. Zowel voor jouw medewerkers als jouw klanten.

Blijven doorontwikkelen

Blijven doorontwikkelen

Iedere twee weken is er een gratis update van de software. Ook kun je meebepalen wat er nieuw ontwikkeld wordt. Zo groeien we samen.

“Onze klanten zien online nu veel meer informatie, zoals artikelen, voorraad en prijzen.”

Raymond Oelderink, Operationeel directeur Nijwie Naar de case

Meubelgroothandels die Logic4 gebruiken

Complexe artikelen simpel beheerd

De producten die je verkoopt als meubelgroothandel zijn vaak niet rechttoe rechtaan. Eén product kan meerdere opties, varianten en/of kindartikelen hebben. Al deze informatie wil je eenduidig registeren, zodat geen verwarring ontstaat. Dat doe je gemakkelijk met Logic4.

  • Geavanceerd PIM systeem voor rijke productinformatie
  • Geschikt voor grote aantallen artikelen en varianten
  • Inclusief configuratie en assemblage mogelijkheid
  • Alle producten staan automatisch op de website
  • Uitgebreide filtering in de backoffice en de webshop

Alles over productinformatie verrijken voor meer conversie >

Website met B2B klantportaal

Je website is je visitekaartje. Zeker in de meubelbranche, waar je jouw unieke assortiment tentoon wil stellen. B2B inkopers beginnen hun zoektocht online, net als consumenten. Steeds vaker geven ze de voorkeur aan online bestellen wanneer het hen uitkomt. Met de software van Logic4 heb je een volledig ERP systeem mét webshop.

Voor vaste klanten of dealers heb je wellicht specifieke assortimenten en prijslijsten. Zij kunnen met hun eigen inlog in het klantportaal komen. Daar vinden ze de actuele voorraad en al hun offertes, orders en facturen – ook de zaken die telefonisch of aan de balie afgehandeld zijn. Wat in de backoffice staat, staat ook online en andersom. Makkelijker wordt het niet!

Bekijk 500+ functies

15 must-haves voor groothandel webshops

In deze gratis whitepaper lees je welke onmisbare elementen jouw B2B shop of klantportaal tot een daverend succes maken.

Ontvang whitepaper

Het totaalpakket voor de meubelbranche

Een nieuw softwarepakket implementeren doe je niet zomaar. Je moet er zeker van zijn dat het de juiste keuze is voor nu en de toekomst. Logic4 software helpt ondernemers in de meubelbranche door zoveel mogelijk dagelijkse handelingen te automatiseren en informatie centraal beschikbaar te stellen. Zo kunnen jullie je richten op wat belangrijk is: klanten voorzien van mooie interieurs en de beste service.

Hulp bij overstappen

6 belangrijkste functies voor meubelgroothandels

Centrale PIM

Centrale PIM

Gemakkelijk beheren en verrijken van alle productinformatie inclusief afmetingen, materialen, kleuren, specificaties, prijzen, afbeeldingen en veel meer.

Efficiënt magazijn

Efficiënt magazijn

Nooit meer zoeken in het magazijn door barcode scanning, up-to-date voorraad, optimale looproutes, (batch)picklijsten, ritplanning en integratie met vervoerders.

Gestructureerde inkoop

Gestructureerde inkoop

Alle toeleveranciers en back-ups in één overzicht. Plaats geautomatiseerd inkooporders en verwerk leveringen direct vanuit het magazijn in het systeem.

CRM/Projecten

CRM/Projecten

Volledige B2B stromen vastleggen in het pakket, inclusief offertes, autorisatie, prijsafspraken, assortimenten en producten met processtappen.

Boekhouding

Boekhouding

Betalingen en facturen automatisch geboekt in de administratie door digitaal berichtenverkeer via EDI, XML en UBL. Ook in vreemde valuta.

Geïntegreerde website

Geïntegreerde website

Alles handmatig aanpassen op een aparte website? Niet nodig. In plaats daarvan zet je met één druk op de knop producten en acties online op een of meerdere shops.

Bekijk alle pakketten
Kies software die lekker zit

Logic4 is fan van de meubelbranche. Daarom willen wij zoveel mogelijk meubelgroothandels helpen met onze alles-in-één oplossing. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Of eens binnenkijken bij een bestaande klant? Dat kan! We horen graag van je.

Zoek door onze site
Demo aanvragen